Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вирубку дерев викрили прикордонники на кордоні

21 січня 2017 р., 13:20

Можливо, це справа рук угорця

Вчора на Закарпатті співробітники Держприкордонслужби у взаємодії з угорськими колегами виявили ознаки порушення режиму державного кодону. Негайно для прикриття та перевірки напрямку були залучені додаткові прикордонні наряди.

У результаті вжитих заходів прикордонники Мукачівського загону на відстані 10 метрів від державного кордону зафіксували факт вирубки 8 дерев, 7 з яких акація та один горіх. В свою чергу правоохоронці Угорщини повідомили про затримання в безпосередній близькості від кордону свого співвітчизника, який можливо причетний до правопорушення.

Наразі встановлено, що 7 дерев порушники встигли перетягнути на територію Угорщини.

По цьому факту українські прикордонники поінформовали керівництво Закарпатської облдержадміністрації, Нацполіції області, прокурора Закарпатської області та інші зацікавлені органи державної влади.

Крім того, прикордонники двох країн здійснили перевірку кордону по обидва боки та провели прикордонно-представницьку зустріч. У ході зустрічі факт порушення кордону та незаконне переміщення дерев до Угорщини сторони підтвердили. Наразі охоронці кордону України та Угорщини проводять подальші перевірочні заходи.


Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp