Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті частіше стаються ДТП - патрульні (Фото)

21 січня 2017 р., 20:10

Особливо у нічну пору

За минулу добу патрульні 9 разів отримували повідомлення про ДТП. В більшості дорожні пригоди ставалися в темну пору доби. Одне з ДТП сталося в Мукачеві, на перехресті вулиць Данили Галицького та Росвигівської. Водій Skoda Octavia не дотримався дистанції та зіткнувся з ЗАЗ Vida. 8 пригод сталося в Ужгороді, причинами яких в більшості було недотримання дистанції та інтервалу. В одному з випадків на авто Opel Vectra на площі Петефі наїхала невідома автівка, яка негайно зникла з місця пригоди.

Потерпілий помітив номерний знак втікача тож патрульні негайно передали орієнтування всім екіпажам та через деякий час виявили авто, яке підходило під орієнтування та мало відповідні пошкодження. Ще в одному випадку водій не впорався з керуванням та заїхав у кювет на вулиці Собранецькій, але до прибуття патрульних зник з місця події. Авто евакуювали на арештмайданчик. У всіх випадках патрульні склали відповідні матеріали.

{g}

Шановні водії! Зважаючи на погодні умови звертайте велику увагу на дотримання безпечної швидкості, інтервалу, дистанції та будьте особливо уважними за кермом.
Патрульна поліція Ужгорода та Мукачева

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp