Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бійці 128 бригади привітали українців з Днем Соборності

22 січня 2017 р., 14:42

Свято в державі сьогодні.

22 січня.

Привітала українців із днес Соборності і 128 Закарпатська гірсько-піхотна бригада, яка нині веде службу на сході України у зоні АТО. Пропонуємо вітанн увазі читачів:

"Століттями розірваний український народ 02 роки тому возз'єднався на своїй землі в єдиній Українській державі.
Наддніпрянщина вийшла з Російської, а Західна Україна - з Австро-Угорської імперії, і 22 січня 1919 року був урочисто проголошений "Акт злуки", яким Українська Народна Республіка (УНР) та Західно-Українська Народна Республіка (ЗУНР) об'єдналися в єдину українську державу.
Акт злуки став для українців втіленням мрії про єдину суверенну Україну.
Тоді, сторіччя тому, цим мріям не судилось надовго стати реальністю - історія розпорядилась так, що окремі частини українських земель знову опинились у складі різних країн.
Сьогодні, маючи єдину суверенну державу, на цілісність якої третій рік зазіхає країна-агресор, ми розуміємо значення Дня соборності України, зі зброєю в руках захищаємо територіальну цілісність й не зрадимо віковічні мрії, для яких жили і за які вмирали найкращі сини України, - побудувати нероздільну, незалежну українську державу.

Слава Україні!"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp