Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Громадянин Угорщини давав хабара закарпатським прикордонникам

23 січня 2017 р., 11:30

Чоловіком займеться поліція

Чергову спробу дачі хабаря прикордонниками Чопського загону було зафіксовано та припинено вчора у пункті пропуску «Ужгород». Громадянин Угорщини, прямуючи на виїзд з України, на контроль подав паспортний документ, у який вклав 500 грн. Таким чином, він намагався уникнути адміністративної відповідальності за перевищення терміну перебування на території України.

З метою прийняття правового рішення щодо можливих ознак злочину, передбаченогоч.1 ст.369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі», про цей факт було повідомлено Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області.

Керівництво Чопського прикордонного загону черговий раз звертається до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства України та не намагатися втягнути у протиправну діяльність співробітників Державної прикордонної служби, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp