Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Трамп підписав указ про вихід США з Транстихоокеанського партнерства

23 січня 2017 р., 19:40

Під час президентської кампанії Трамп критикував цю угоду, називаючи її "потенційною катастрофою для країни"

Президент США Дональд Трамп підписав указ щодо виходу США з торгівельної угоди про Транстихоокеанське партнерство (TPP). Про це повідомляє BBC.

Торговельна угода, яка була опорою колишнього президента США Барака Обами в Азії, була підписана минулого року 12 країнами і охоплює 40% світової економіки.

Указ Трампа, підписання якого було заплановане на понеділок, є одним із серії директив, які покладуть початок зміні форми торгової політики США.

Трамп обіцяв вийти з TPP під час його президентської кампанії.

Він критикував цю торговельну угоду, називаючи її "потенційною катастрофою для країни".

Нагадаємо, одразу після інавгурації президента Трампа на сайті Білого дому з'явилося розпорядження про вихід країни з Транстихоокеанського партнерства.

Також Трамп вже підписав перші укази на посту президента США, зокрема указ щодо так званої Obamacare – реформи охорони здоров’я, проведеної попереднім керівником Білого Дому Бараком Обамою.

Після інавгурації Трампа сайт Білого дому відразу зазнав змін: сторінки, присвячені політиці щодо зміни клімату та правам ЛГБТ, були видалені.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp