Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні виплатять пенсії за лютий

25 лютого 2014 р., 21:14

Пенсійний фонд України завершив фінансування лютневих пенсій, спрямувавши на пенсійні виплати 21,3 млрд грн.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПФУ, розміщеному на урядовому порталі. 

При цьому у фонді не уточнили джерела фінансування, звернувши увагу, що ресурсне наповнення бюджету фонду здійснювалося за рахунок "законодавчих певних джерел доходів". 

Раніше в ПФУ заявляли, що всі пенсіонери в лютому одержать кошти, які належать їм.

Проте станом на середину лютого завдання з перерахування коштів до Пенсійного фонду платники єдиного соціального внеску на загальнодержавне соціальне страхування виконували нерівномірно.

Платники єдиного внеску Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Київської, Полтавської, Сумської областей, Києва і Севастополя перерахували кошти на виплату пенсій у розмірі 40-45% місячної потреби. А у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій областях і в Криму надходження становили 24-31% від плану. 

Зазначимо, у Києві з 10 по 15 лютого спостерігалися затримки у виплаті пенсій.

Нагадаємо, у січні обсяг пенсійних виплат становив 21,2 млрд грн, а кількість пенсіонерів, які одержують пенсію і грошову допомогу в Україні, становила 13,5 млн. осіб. Середній розмір пенсій в Україні на 1 січня 2014 року становив 1 тис. 526 грн.

Наприкінці минулого року Микола Азаров заявляв, що $3 млрд кредиту Росії підуть на соцвиплати, зокрема пенсії.

Минулого тижня міністр економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв заявив, що питання виділення Україні $2 млрд не вирішене, оскільки до цих пір в Україні не призначили новий уряд.

Ipress.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp