Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Цап заявив, що хабар вимагають від нього

28 січня 2017 р., 20:03

Нові факти в історії

Розповів Іштван Цап у мережі "Фейсбук":

"Я гадаю, що найближчі декілька днів-тижнів буду тішити ФБ товариство усілякими цікавинками (обіцяв же максимальноі публічност!).
Не буду засоряти стрічку такими дрібницями,як реєстрація правоохоронцями заяви про злочин за три тижні до дня ніби-то його скоєння або ж трьома розмірами "хабаря" у трьох різних процесульних документах.

Щойно на проспекті Свободи підійшов до мене чоловік і з таємничим голосом запропонував посприяти уникнути опублікування ряду відео за моєі участі, де я веду якісь компрометуючі розмови. Ціна послуги -5000$. Я попросив "добродія" скинути іх мені в приват і пообіцяв розрахуватися.)))

Почали зявлятися різні ділки-аферисти, які пробують на цій комічній історіі щось заробити. Гадаю, ні для кого не є вже секретом справжня мета цієї сторіі, сценарій якоі можна коротко сформулювати "наіхати-залякати-ізолювати-розвести на гроші".
Так от, шановні - я ЗНАЮ, що ви мене "пишете" цілодобово. І я дійсно говорю з УСІМА про ВСЕ, що може допомогти мені виявити і зрозуміти механізм реалізаціі можливих корупційних схем в міській раді. Інакше можете роками з важливим виглядом сидіти у своєму кріслі, у той час як за стінкою або ж поверхом нижче або вище робитимуться темні справи. Не помилюся, якщо висловлю припущення - від багатьох подібних розмов-пропозицій у пересічного громадянина волоси стали б дибки.
П.с. Матеріалу про обставини цієї справи та фігурантів-"потерпілих" вже назбиралося на не одну публікацію.)))

Всім приємних вихідних!"

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp