Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Школярі краю дізналися, як дбати про природу

16 червня 2014 р., 14:41

Цьому присвятили цілий семінвр.

Днями до Національного природного парку “Синевир” завітали учні Синевирсько-Полянської ЗОШ І-ІІІ ст. Працівники відділу екологічної освіти провели з учнями розширений семінар з екологічної етики. Під час семінару школярам розповіли про цінність і красу природи, принципи бережливого ставлення до довкілля. Зараз на дворі панує літо і розпочався купальний сезон, ому обговорювалися питання про водойми, їхній стан та правила поведінки біля води. 

Говорили також про цінність лісів, як уникнути лісових пожеж та правила поведінки у лісі. Після семінару учні висловлювали свої думки про стан довкілля, методи вирішення проблем зі сміттям біля річки і в природі. Ділилися враженнями від візиту у національний парк та пообіцяли бути вірними захисниками природи. У візит-центрі природоохоронної установи працівники НПП «Синевир» провели гостям захоплюючу екскурсію і розповіли про парк, на стендах учні ознайомилися із представниками рослинного і тваринного світу, які занесені до Червоної книги України. Також вони побували на екскурсії у Музеї лісу і сплаву, де дізналися про сплав лісу гірськими річками та особливості роботи бокорашів. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp