Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тиждень угорських страв на Закарпатті збирає охочих долучитися

30 січня 2017 р., 09:20

з 27 лютого по 5 березня триватиме V Тиждень угорських страв на Закарпатті, який організовує Закарпатська угорська туристична рада.

Все – задля популяризації угорських традиційних страв серед місцевого населення та туристів, які прибувають із інших регіонів України та з-за кордону.

У західноєвропейських країнах така акція називається «Жирний четвер» і триває тільки один день. У нас вирішили розширити її на цілий тиждень, вважаючи такий підхід більш ефективним. Під час Тижня угорської кухні в ресторанах, що беруть участь у акції, передбачені знижки до 25%. А найбільшими вони будуть, у «Жирний четвер», який припадає на 2 березня, – ціни знизяться наполовину. Також усі відвідувачі зможуть долучитися до розіграшу призів. Новина цього року – участь у заході цукернень, власників винних підвалів та сільських садиб, які пропонують свої послуги в рамках сільського туризму!

Для тих, хто хотів би приєднатися: повідомте про вашу участь в акції до 30 січня. Докладна інформація за тел.: +380995196231, +380507453457. За подіями Тижня угорських страв можна слідкувати у «Фейсбуці»: Kárpátaljai Magyar Turisztikai Tanács/


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp