Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З кожним тижнем усе більше фактів крадіжок електроенергії виявляють працівники ПАТ «Закарпаттяобленерго»

30 січня 2017 р., 13:42

ПАТ «Закарпаттяобленерго» інформує, що за період з 23 по 29 січня поточного року працівниками Товариства виявлено 83 факти крадіжок електричної енергії.

Зокрема, було складено 68 Актів про порушення Правил серед населення та 15 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення впродовж минулого тижня було виявлено у Виноградівському та Тячівському районах (по 19 та 13 порушень відповідно). При цьому найчастіше незаконно споживали електроенергію шляхом пошкодження та зриву пломб на засобі обліку, а також способом втручання у роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) факти крадіжок було виявлено у 7-ми районах, з яких найбільше у м. Ужгороді та м. Мукачеві (по 4 порушень відповідно). При цьому, найпопулярнішим порушенням (у 7-ми випадках) залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло та інше).

Також упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 427,50 тис. грн, із яких у побуті – на суму 361,34 тис. грн, у юридичному секторі – на суму 66,16 тис. грн.



Прес-служба ПАТ «Закарпаттяобленерго»

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp