Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українські водії житимуть за старими правилами

16 червня 2014 р., 17:50

Для них хочуть повернути обов’язковий техогляд.

 

Згідно з проектом, для нового автомобіля перші 3 роки проводити техогляд не потрібно, після 3 років проводити техогляд треба раз на рік.Державна автомобільна інспекція має намір ініціювати повернення технічного огляду автомобілів. Про це в понеділок, 16 червня, заявив глава департаменту ДАІ Анатолій Сіренко, повідомляють Українські новини.

"Моя позиція тут така - дорогами повинні їздити справні автомобілі. Для цього ми будемо ініціювати відновлення техогляду", - сказав Сіренко.

Він також зазначив, що для нового автомобіля перші 3 роки проводити техогляд не потрібно, після 3 років потрібно буде проводити техогляд раз на рік, а для автомобілів старше 15 років - двічі на рік. Відповідна ініціатива буде розглядатися на форумі з безпеки дорожнього руху 27-28 червня.

Раніше техогляд для приватного автотранспорту був скасований в рамках дерегуляції і боротьби з корупцією в 2011 році. Після цього спроби повернути техогляд робилися неодноразово.

Як повідомлялося, в Україні почався спад на вторинному ринку автомобілів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp