Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбудеться унікальний конкурс-фестиваль мистецтв

31 січня 2017 р., 14:40

Подробиці від організаторів - завтра в ОДА

У лютому на Закарпатті відбудеться перший Міжнародний конкурс-фестиваль Євгена Станковича "Stankovych fest" - одне із наймасштабніших свят класичної музики та мистецтва в культурному житті не лише Закарпаття, але й усієї України.

На мистецькому заході будуть представлені музичне, образотворче та хореографічне мистецтво. До складу журі запрошені відомі діячі культури України та зарубіжжя. Головуватиме в ньому український композитор світового рівня, наш земляк Євген Станкович.

Подробиці про творчий задум, а також підготовку та проведення цього мистецького заходу йтиметься у середу, 1 лютого, під час брифінгу в прес-центрі Закарпатської ОДА.

Із журналістами зустрінуться начальник управління культури Вікторія Фролова; керівник Заслуженого академічного Закарпатського народного хору Наталія Петій-Потапчук та голова Громадської організації «Квітка Фест» Тетяна Голонич.
Початок о 13.30

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp