Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Парламент Великої Британії розпочав дебати щодо запуску Brexit

31 січня 2017 р., 15:19

Вони вирішать долю початку переговорів щодо виходу з Європейського Союзу

Парламент Великої Британії розпочав дебати щодо внесеного урядом законопроекту про запуск процедури виходу країни з Європейського Союзу, передає AP.

"Британські законодавці починають дебати за проектом закону, що вирішує початок переговорів щодо виходу з Європейського Союзу", - йдеться у повідомленні.

Уряд змушений був внести законопроект після рішення Верховного суду, який поставновив, що прем'єр-міністра Терези Мей не може ініціювати процес виходу з блоку ЄС без парламентського голосування. Тим самим суд підтримав рішення Високого суду Лондона.

В уряді Великої Британії заявили, що цей вердикт не вплине на терміни Brexit. У Лондоні, як і раніше, налаштовані на те, щоб розпочати процедуру виходу з Євросоюзу до кінця березня 2017 року.

У червні 2016 роу під час референдуму 51,9% британців проголосували за вихід Великої Британії з ЄС (Brexit), що спровокувало підвищену волатильність на світових фінансових ринках.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp