Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Іршаві 19-річний хлопець обікрав машину (ФОТО)

1 лютого 2017 р., 18:20

Його спіймали

За "гарячими слідами".

Уночі 31 січня в м.Іршаві невідомі зловмисники обікрали припаркований на вулиці автомобіль ВАЗ-2106. Крадія - 19-річного раніше судимого жителя міста оперативники кримінальної поліції затримали «за гарячими слідами». За даним фактом розпочато слідство Учора з заявою в Іршавську поліцію звернувся житель м.Іршави. Чоловік працює на будовах. Як розповів потерпілий, вночі обікрали його автомобіль ВАЗ-2106, припаркований на вулиці біля будинку. Невідомий зловмисник зламав замок на дверцятах і викрав з автомобіля інструменти, які конче необхідні йому для роботи. Сума заподіяних збитків склала близько 6000 гривень. Працівники кримінальної поліції затримали автозлодія «за гарячими слідами». Свідки бачили на місці пригоди підозрілого хлопця. Цей 19-річний іршавець добре знайомий розшуківцям. Попри юний вік, він уже має судимість за крадіжки. 

Тепер знову опиниться на лаві підсудних. Як зізнався сам затриманий, тиняючись нічною вулицею у спальному мікрорайоні біля школи, він побачив машину, на якій випирали задні дверцята. Смикнувши кілька разів, відкрив їх і став нишпорити в салоні в пошуках цінностей. Знайшов шуруповерт, набори ключів, викруток, щипців і все забрав, аби потім продати. Лише от не врахував, що його так швидко «вирахує» й затримає поліція... За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Речові докази вилучено й буде повернуто власнику. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. У ході досудового розслідування перевірятиметься можлива причетність молодого зловмисника до скоєння аналогічних злочинів у місті.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp