Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові прощались з молодим десатником, що загинув від кулі терориста (ФОТО, ВІДЕО)

17 червня 2014 р., 08:32

Світлина молодого хлопця знайшла своє місце біля меморіалу Небесної сотні, встановленого у Берегові.

Війна на сході України принесла першу смерть на Закарпаття. На східному фронті від снайперської кулі загинув 19 річний Роланд Попович з Берегова. Своє двадцятиріччя хлопець мав відсвяткувати 22 липня. Тіло загиблого солдата на борту літака доправили з Харкова до Львова.. Поховали героя в Берегові.

В обох школах, де навчався Роланд Попович, його памятають вихованим, старанним і самостійним. Перші 9 років навчання минули в Берегівській ЗОШ №1. Тут дотепер на стенді – його улюблений класний керівник і однокласники. Старші класи закінчував у двомовній 10 школі. Роланд із простої сімї, добре володів угорською, російською, любив на вільні теми подискутувати з учителями. Тут його улюблений кабінет праці.

{g}

Активний і сміливий, після навчання одразу пішов в армію – завжди був готовий захищати свою Батьківщину і цей час настав. Він не дожив до свого 20-річчя, 22 липня у Роланда мав бути День народження. Однак один постріл обірвав життя хлопця. Сталася трагедія неподалік Луганська. Прощатися із солдатом до міського будинку культури прийшли не тільки родичі і друзі , а й усі небайдужі берегівчани. Прощальна церемонія відбулася з усіма військовими почестями і з божою молитвою.



Квіти, вінки і багато сліз. Берегівчани не стримували емоцій, кажуть на Сході повинні воювати підготовлені, досвідчені військовослужбовці. Віддати життя заради Батьківщини – вчинок не для боягузів, тому Роланд Попович – берегівський герой, портрет якого розмістили біля меморіалу Небесної Сотні. Герої не вмирають.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp