Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Бойовики застосували "Град-П" у районі Широкиного

2 лютого 2017 р., 19:20

122-міліметрова артилерія, а також 120 та 82-міліметрові міномети

На Маріупольському напрямку по позиціях сил АТО в районі Широкиного вогонь вела реактивна система Град “П”. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь по наших позиціях з РСЗВ БМ-21 “Град” в районі Авдіївки. Тут же протягом всього дня практично безперервно вогонь вели танки, міномети, гранатомети та стрілецька зброя», - розповіли в штабі.

Дивіться також: Терористи завдали ударів по силах АТО на всіх напрямках – карта

«По Луганському та Пісках – міномети та БМП противника. На Маріупольському напрямку по наших позиціях в районі Широкиного вогонь вела реактивна система Град “П”. 122 міліметрова артилерія, 120 та 82 міліметрові міномети вели вогонь по Водяному, Широкиному, Опитному, Мар’їнці, Чермалику. По Березовому та Водяному бойовики вели вогонь з гранатометів, зенітних установок, стрілецької зброї. Чермалик обстріляли з ПТРК, а по позиціям біля Мар'їнки вогонь вів снайпер», - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на Луганському напрямку – з мінометів обстріляли Кримське. З гранатометів та стрілецької зброї - Новозванівку.

За даними штабу АТО, загалом за день зафіксовано 54 обстріли.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp