Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Три потяги до Ужгорода прибули із запізненням на годину (ВІДЕО)

3 лютого 2017 р., 08:41

Затрималися на годину

Через підозрілу сумку.

Із майже двогодинними затримками прибули до Ужгорода три потяги. Пасажири розповідають – зупинку на невизначений термін оголосили перед Мукачевом.
На залізничний вокзал там – поїзди не пускали, через перевіркупідозрілої сумки і можливе замінування вокзалу. Тож потяги, які мали прибути ще до півдня – один за одним приїхали на ужгородський вокзал тільки близько 14-тої. На вокзалі кажуть – колапсу оминули і відправлення із Ужгорода було вже вчасним. Найбільш незначне запізнення у потяга №111 із Харкова. Його пасажири втратили менше години. Київський поїзд №81 – прибув до обласного центру із годинним запізненням. А от пасажири нічного експресу з Харкова №235 приїхали майже на 2 години пізніше, ніж планували, замість 11:48 – лише о 13:25. Пасажири розповідають – увесь час стояли під Мукачевом – деякі провідники навіть радили зійти з потяга і добиратися маршрутками. Деталі - у сюжеті 21 каналу:



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp