Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З Авдіївки евакуйовано 200 осіб, працюють польові кухні

3 лютого 2017 р., 10:46

Припинення вогню діятиме до 18.00 п'ятниці, пообіцяла російська сторона.

Російська сторона у Спільному центрі з контролю і координації (СЦКК) надала владі Донецької області письмові гарантії припинення вогню в Авдіївці. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський на своїй сторінці у Facebook в п'ятницю, 3 лютого.

"Російська сторона в СЦКК надала письмові гарантії припинення вогню з 7.00 до 18.00 в районі розриву ЛЕП біля Авдіївки", - написав він.За словами Жебрівського, бригада електромонтажників в супроводі саперів готується до виїзду на відновлення ЛЕП. "З боку тимчасово окупованої території також виїжджає бригада електромонтажників", - додав чиновник.У свою чергу в Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ в Україні заявили про нічний обстріл Авдіївки."Всю ніч велися обстріли центрів Донецька й Авдіївки. Це неприйнятно! СММ ОБСЄ стежить за повідомленнями про численних постраждалих серед мирного населення. Сторони повинні припинити бої!" - повідомляється на офіційній сторінці місії ОБСЄ у Facebook.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp