Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Три "сухі" перемоги та одна нічия - такі результати першого кола у вищій лізі Закарпаття з футболу

17 червня 2014 р., 10:53

А відтак, перша трійка лідерів виглядає так: «Поляна» - 21 очко, «Середнє» - 13 очок та «Оболонь» - 12 очок.

ФК "Бужора" Іршава - ФК "Оболонь" Хуст 1:0

Іршавчани в останньому матчі першого кола порадувати своїх вболівальників першою перемогою в сезоні, і тепер, окрім того, що покинули останнє місце вони ще й залишили позаду себе своїх сусідів з Довгого. "Оболонь" мінімально поступившись продовжує свою тенденцію впродовж всього першого кола чергувати перемоги і поразки, в результаті Хуст опускається на третю сходинку.

ФК "Середнє" - ФК "Карпати" Воловець 6:0

«Середнє» скористалося осічкою своїх конкурентів по боротьбі за медалі і вийшло на чисте друге місце, заодно покращивши свою гольову статистику. Якби молоді гравці атаки серднянців були більш ефективнішими в завершальній стадії, рахунок міг би бути набагато більший.

Та «Карпати» не виглядали безнадійно і маємо надію не втратити цю самобутню команду в наступному колі.

ФК "Севлюш" Виноградів - ФК "Боржава" Довге 2:2

Можна з упевненістю сказати, що для виноградівців команда з Довгого не зручна. Не вперше підопічні Івана Білака втрачають очки проти довжанців.

Всі голи були забиті ще в першому таймі, і двічі по ходу гри «Боржава» відігравалась. У наступному турі севлюшці зіграють важливий поєдинок проти хустської «Оболоні». Обидві команди - претенденти на медалі чемпіонату.

ФК "Поляна" - ДЮФК "Мукачево" 4:0

Лідер чемпіонату впевнено переграв мукачівців та здобув сьому перемогу поспіль. За свалявців забивали Володимир Бабич, Олександр Горський, Іван Русин та Михайло Реплюк.

Вже цієї неділі розпочнеться друге коло чемпіонату і одразу ж матч туру чи той сезону. Підопічні Михайла Кондрі прийматимуть гостей із Ужгородщини, а саме ФК «Середнє».

Цього року полянці двічі обігрували середнянців, тому мотивації гостям не позичати та й взагалі враховуючи кількість команд у чемпіонаті, негативний результат для Іваниці та його хлопців може дорого коштувати.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp