Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопські прикордонники попередили нелегальний заплив Тисою до Угорщини

17 червня 2014 р., 11:20

Четверо нелегалів затримали прикордонники.

Минулої доби прикордонники Чопського загону затримали чергових «шукачів щастя», які прямували до ЄС у незаконний спосіб. Під час здійснення патрулювання ділянки у ранковий час, прикордонний наряд відділу «Саловка» виявив поблизу кордону групу осіб. Невідомих виявилось четверо – чоловік, жінка та двоє дітей. 

Як буває зазвичай у таких випадках, затримані не мали при собі жодних документів і повідомили охоронцям кордону, що є громадянами Сирії. Кінцевим пунктом своєї подорожі вказали Австрію. 

Крім того, в результаті огляду місцевості прикордонниками було виявлено гумовий човен, яким правопорушники планували дістатись до Угорщини, подолавши річку Тиса. 

Правопорушників було доставлено до підрозділу для встановлення осіб, з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно- процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд. 
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp