Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Лондоні відбулася велелюдна акція протесту проти візиту Трампа (Фото)

4 лютого 2017 р., 19:28

Кілька тисяч демонстрантів вийшли на вулиці, щоб закликати уряд відмінити візит президента США

У Лондоні відбулася акція протесту проти візиту президента США Дональда Трампа до Великої Британії.

Про це повідомляє The Telegraph.

"Тисячі протестувальників вийшли на вулиці, щоб закликати Терезу Мей припинити "таємну змову" з Дональдом Трампом", - зазначає видання.

Повідомляється, що демонстранти закликають прем'єр-міністра Британії відмовити Трампу у державному візиті в Британію.

Учасники маршу, що організований "Stop the War Coalition", "Stand Up to Racism" та "Muslim Association of Britain" та іншими, пройшлися від Посольства США в центрі Лондона у напрямку Даунінг-стріт.

Повідомляється, що протестувальники розмахували плакатами, заявляючи - "Мусульмани не будуть "цапами-відбувайлами", "Ні - війні, ні - Трампу", та скандували "Терезо Мей, ганьба тобі".

{g}

Нагадаємо, петиція з вимогою не допустити візиту президента США Дональда Трампа до Великої Британії набрала вже понад мільйон підписів, тоді як кількість підписів, необхідних для проведення дебатів в парламенті з відповідного питання, становить 100 тисяч.

Тим часом, прес-секретар прем'єр-міністра Терези Мей, відповідаючи на питання, коли буде розглянута петиція, заявив, що уряд Великої Британії не згоден з обмеженнями на поїздки Трампа.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp