Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Мукачеві працівники мерії, депутати та бюджетники користуються цифровими підписами

5 лютого 2017 р., 10:00

В Мукачеві посадовці та працівники бюджетної сфери з минулого року активно користуються новим сервісом – електронними цифровими підписами.

Це робиться для для прискорення документообігу. Згідно законодавства всі документи створені в електронній форм з цифровими підписами мають таку саму юридичної сили, що і документи на папері.

Наразі електронні цифрові підписи отримали та користуються 176 посадових осіб місцевого самоврядування Мукачівського міськвиконкому, 30 депутатів міської ради, - повідомляє перший заступник Мукачівського міського голови Ростислав Федів. 35 підписів оформлено для директорів та бухгалтерів комунальних підприємств, 2 – у центральній районній лікарні, заклади культури міста мають в наявності — 13 цифрових підписів, заклади освіти міста — 39 цифрових підписів.



Мукачівська міськрада
мукачівець 05.02.2017 17:54 IP: 19.34.226.91
На якій підставі для того, щоб замовити довідку для будинкової книги у ЦНАПі Мукачівської міської ради почали вимагати від заявників мукачівців оригінал Індефікаційного коду та паспорту? Це є порушенням прав громадян, якщо людина має ксерокопію, яку приймають в усіх установах державних і фінансових, чому У Мукачівському ЦНАпі ця вимога стала норомою, і виключно оригінали??? Питання для компетентних органів.це усна вказівка мера та його підлеглих чи нормативний документ? щось у іншім містах України таких вимог не існує, там поступають згідно чинного закокнодавства.Чи то є законно?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp