Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Укрзалізниця: Блокада Донбасу коштувала 40 мільйонів

9 лютого 2017 р., 21:29

Збитки від блокади Донбасу склали 40 мільйонів гривень.

Загальні збитки від блокування залізниці на Донбасі вже перевищили 40 мільйонів гривень, повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Зазначається, що збитки від блокування парної колії перегону Курдюмівка-Бахмут 484 км, поїзда №4852 та локомотива серії ЧМЕ3, яке триває з 2 лютого, вже перевищили 33 млн гривень."Сума завданих збитків від дій блокувальників тепловоза і 57 порожніх вантажних вагонів на перегоні Шипілов - Светланов, які тривають з 25 січня, склала станом на 7 лютого 8,4 млн гривень", - повідомляє прес-служба.Укрзалізниця також закликала компетентні органи сприяти розблокуванню руху поїздів на двох перегонах на Донбасі і відшкодування збитків винними особами.Нагадаємо, сьогодні бійці ЗСУ виступили зі зверненням з приводу блокади Донбасу. Вони закликали зупинити будь-які фінансові відносини з так званими ЛДНР. Водночас, за їхніми словами, у зв'язку з відсутністю енергоносіїв з Донбасу можуть виникнути "тимчасові труднощі".

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp