Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Великоберезнянщині обікрали 79-річного пенсіонера

10 лютого 2017 р., 17:41

Поліція розшукала злодія

На службу «102» звернувся 79-річний мешканець села Ужок Великоберезнянського району та повідомив про крадіжку зі своїх дровітні та веранди. Невідомі викрали з дворогосподарства пенсіонера велосипед «Україна», який чоловік купив приблизно 30 років тому, та 3 літри олії. Суму збитку оцінено в 2080 гривень.

Потерпілий вказав правоохоронцям на потенційного підозрюваного – чоловіка з сусіднього села. Пенсіонер пояснив, що населення Ужка та сусіднього Гусного невелике, тому місцеві жителі та правоохоронці знають всіх потенційних крадіїв. Поліція перевірила підозрюваного та виявила у його дворівелосипед. Ним виявився 48-річний безробітний житель села Гусний Великоберезняського району.

За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp