Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

З будинку невідомі вкрали газовий котел (Фото)

10 лютого 2017 р., 20:20

Правоохоронці затримали крадія

Цього тижня до поліції звернувся ужгородець з повідомленням про те, що у лютому з його будинку в Чопі зник газовий двохконтурний котел. Чоловік розповів, що невідомі зняли скло з вікна та проникли всередину. Заявник не зміг точніше визначити час, коли було здійснено крадіжку, так як на в будинку ніхто не живе. Суму збитку оцінено в 10 тисяч гривень.

Підозрюваного у вчиненні злочину виявили дільничні інспектори. Під час проведення профілактичних заходів, в одного із чоловіків, який перебуває на обліку в поліції, правоохоронець виявив розібраний котел. Навіть в такому вигляді власник впізнав свою побутову техніку.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка з проникненням. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу щодо підозрюваного. За вчинення такого правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


{g} 


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp