Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє мукачівців знайшли набої та боєприпаси і хотіли їх продати

11 лютого 2017 р., 18:15

Поліція затримала чоловіків

Вчора, 10 лютого, співробітники кримінальної поліціі Мукачева отримали інформацію про те, що невідома особа на вулиці Берегівській намагається збути боєприпаси. Виїхавши на вказане місце, правоохоронці встановили, що продати боєприпаси мав намір 48-річний мукачівець. У нього було виявлено та вилучено 40 набоїв, тротилову шашку та дві гранати.

Окрім цього, вчора поліцейські Мукачева задокументували ще один факт продажу набоїв. До дільничного офіцера поліціі звернувся мукачівець та повідомив про те, що перехожий намагається продати патрони. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що торгував боєприпасами 50-річний місцевий мешканець, який уже притягався до кримінальноївідповідальності за майновий злочин.

У присутності понятих у чоловіка було вилучено 22 набоїв до автомата Калашникова калібру 7,62 мм.

Обидва чоловіки пояснили, що знайшли боєприпаси на територіївійськового полігону в Мукачеві. Боєприпаси направлено на експертизу.

{g}

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю,бойовими припасами або вибуховими речовинами. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp