Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські школярі можуть унікально відпочити

18 червня 2014 р., 08:20

Табір подарує їм незабутні літні емоції

На Закарпатті в оздоровчому закладі «Берізка» для наймолодших школярів відбувся профорієнтаційний конкурс малюнку на тему "Професія моєї мрії".

Дитячий відпочинок в літньому таборі – це те, багате і найважливіше, що можуть подарувати своєму чаду батьки. Спогади про канікули, про відпочинок з однолітками, чарівність природи, спілкування – це все залишає приємні спогади про дитинство.Дитинство, здавалося б, такий безтурботний час. Легке і чисте. Але в цей період закладається основа всього людського життя. І тому, дуже важливо, який фундамент особистості буде закладений.

Оздоровчий заклад «Берізка» - це унікальний табір, в якому протягом року мають змогу безкоштовно оздоровлюватися діти. Педагоги докладають багато зусиль для того, щоб організувати для дітей веселий, пізнавальний та активний відпочинок. Фахівці центру зайнятості також долучилися до їхньої праці.

З нагоди святкування Дня захисту дітей, 5 червня 2014 року в оздоровчому закладі «Берізка» для наймолодших школярів відбувся профорієнтаційний конкурс малюнку на тему: «Професія моєї мрії», який проводиться з метою сприяння учнівській молоді зорієнтуватися у багатогранному світі професій. Щодня виникають, змінюються і зникають професії. Вибір професії – справа відповідальна і непроста. Вперше питання вибору майбутньої професії постає ще в шкільні роки. Обираючи майбутню професію – необхідно більше дізнатися про неї, зважити всі плюси і мінуси. Дорога до професії починається з мрії. Дитячий малюнок – це мрія, висвітлена на папері.

Конкурс спонукає задуматись кожного, хто взявся за пензель чи олівець про вибір майбутньої професії. «Ким стати? Яку професію обрати?» - такі думки хвилювали дитячу уяву і знаходили своє втілення на аркушах паперу в чудових художніх роботах. Хтось побачив себе в майбутньому лікарем, учителем, модельєром, перукарем, дизайнером, кандидатом у президенти, ветеринаром, кондитером, футболістом, інженером-програмістом. Всіх професій зображених на малюнках не перелічити. Власне, це не так і важливо. Важливіше те, що наші діти в майбутньому бачать себе в праці, яка потрібна людям.

Всі учасники конкурсу отримали заохочувальні подарунки, а переможці нагороджені цінними призами.


Тячівський районний центр зайнятості

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp