Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині небезпечно бути школярем

18 червня 2014 р., 08:40

Школа перебуває в аварійному стані.

Минулого тижня, на виїзному прийомі громадян, голова райдержадміністрації Вячеслав Свічкар вивчав проблеми жителів с. Лисичово. Прийом громадян проходив в адмінбудинку Лисичівської сільської ради в присутності сільського голови Ярослава Палька.
Одним із найболючіших питань села є будівництво нової школи, оскільки Лисичівська ЗОШ І-ІІІ ступенів знаходиться у вкрай аварійному стані. Наразі, проектно-кошторисна документація на будівництво школи у процесі виготовлення. На сьогодні, виконано вісімдесят відсотків проектних робіт стадії «Проект».

Берегоукріплення р. Лисичанка – неабияке проблемне питання для Лисичова. Будівництво берегоукріплювальних споруд (дамб) включено до проекту Програми реалізації у 2014 році природоохоронних заходів у районі та становить 126 тис.грн..

Також, до керівника району зверталися представники Лисичівського ДНЗ з проханням посприяти у вирішенні питання щодо капітального ремонту садочка та переведення його на 12–годинний робочий день.

Крім того, лисичан турбували питання щодо можливості підведення лінії електропередач до ур. Даниця, підтоплення дворогосподарств стічними водами та вирішення конфлікту між сусідами.

Всі питання, що піднімали мешканці під час прийому, взяті під особистий контроль голови райдержадміністрації та направлені на розгляд відповідним структурним підрозділам РДА для їх подальшого вирішення.

Перебуваючи в Лисичівській сільській раді, Вячеслав Свічкар відвідав та ознайомився з роботою обєктів соціальної сфери Лисичова.


Іршавська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp