Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві відремонтують театр

14 лютого 2017 р., 09:10

І піднімуть зарплати театралам

Мукачівський міський голова Андрій Балога провів зустріч з колективом обласного театру драми та комедії, щоби обговорити проект створення в місті нового театру. 

Нагадаємо, що минулого тижня рішенням сесії міськради в місті створено Мукачівський драматичний театр, який працюватиме в будівлі, яка є власністю міста. З діючим театром драми та комедії, який є в підпорядкуванні області розірвано угоду на оперативне управління майном. Втім це не вплине на роботу театралів Мукачева, - запевняє колектив міський голова. 

Більше того, Андрій Балога наголошує: місто цьогоріч тут проведе ремонтні роботи, для закладу буде закуплено світлове та звукове обладнання. Також колектив буде забезпечено транспортом для гастролей. 

«Також місто має можливість платити театралам більшу зарплату, а сам штатний розпис будемо формувати разом з колективом. Щодо керівництва новоствореного закладу, то вже на початку цього тижня буде оголошено конкурс. Ні про які звільнення, або закриття театру мова не йде. Будемо інвестувати в розвиток театру, робити його осередком театрального життя», – звернувся міський голова до працівників театру.









Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp