Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Краєзнавчий музей ім. Т. Легоцького не реорганізують

14 лютого 2017 р., 16:56

Голова ОДА відреагував на поширену в ЗМІ новину

«Меморіальний музей Августина Волошина» та «Меморіальний комплекс «Красне поле» збережені, як окремі структурні одиниці Закарпатського обласного музею» (+ДОКУМЕНТ)

Геннадій Москаль відреагував на поширену в ЗМІ новину про реорганізацію Закарпатського обласного краєзнавчого музею ім.Т.Легоцького, згідно з якою «Меморіальний музей – кімната ім.А.Волошина» та «Меморіальний комплекс «Красне поле» скасовуються, як окремі структурні одиниці.

– Спроби реорганізації скасовані – і меморіальна кімната А.Волошина, і комплекс «Красне поле» збережені в штатному розписі, як окремі структурні одиниці, – заявляє голова ОДА. – На Закарпатті немає видатнішої постаті, як Августин Волошин. Це перший діяч, удостоєний звання «Героя України» посмертно, і єдиний, хто отримав цю найвищу нагороду, не будучи громадянином України.
Тому ніяких спекуляцій, провокацій чи реорганізацій довкола Августина Волошина та героїчних подій Карпатської України не буде. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp