Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді військових вітала влада (ФОТО)

15 лютого 2017 р., 16:41

Про афганців не забули

15 лютого.

{g}

Військовослужбовців Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку сьогодні вітали з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав. На запрошення командування у військових побував заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак.
Привітав бійців і нагадав про 28 річницю виведення радянських військ із Афганістану т.в.о. начальника Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Максим Кравець. Він вручив одному із захисників медаль за 20 років сумлінної служби, багатьом – значок учасника бойових дій.

Максим Віталійович наголосив, що майже всі військовослужбовці зонального відділу періодично виконують свій обов’язок у зоні АТО на сході України. Ось і цими днями звідти повернулася група бійців.
Зі словами подяки за захист держави, мирне небо над Ужгородом від імені міського голови Богдана Андріїва до військових звернувся його заступник Олександр Білак. Він побажав якомога швидшого закінчення бойових дій, миру і щоб усі бійці повернулися в родини живими і здоровими.
Олександр Павлович нагородив грамотами Ужгородської міської ради за сумлінне виконання завдань у зоні АТО на території Донецької та Луганської областей капітана, офіцера групи матеріально-технічного забезпечення Олега Руденка та солдата за контрактом, водія-стрільця Мирослава Повхана.
Урочистості продовжили теплий виступ священика та невеличкий концерт.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp