Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородом гуляє вода (ФОТО)

18 червня 2014 р., 13:22

Струмок розлився на Заньковецькій.

Останнім часом розмови людей більше всього ведуться про збільшення оплати за комунальні послуги. З липня цього року значно дорожчає і вода. Здавалося б, тепер потрібно її берегти, адже для багатьох людей вона стає занадто дорогою. 

А якщо враховувати, що ні на копійки не підняли ні зарплати, ні пенсії. Їдучи зі своїм товаришем в обласному центрі на вулиці Заньковецькій, побачив невтішну картину: узбіччя вулиці перетворилося на добрячий струмок. 

Як зясувалося, за будинками прорвало воду. Як свідчать очевидці, це вже не вперше. Прикро те, що на це ніхто не реагував. Наразі не побачив на місці пригоди й тих спеціалістів, хто мав би на місці прориву перекрити воду й провести ремонт. Невже усім стало байдуже? А тим часом пригадую заклик радянських часів економити воду, без якої і ні туди, і ні сюди. Якщо з крана вода крапатиме цілу ніч, то може натекти кілька десятків літрів до ранку. А скільки вже витекло з цього місця аварії? І хто повинен контролювати ці ситуації з водою?…  

Іван ЛАДЖУН
Бейло 18.06.2014 15:19 IP: 206.231.225.195
На вул.Сурікова (біля вул.Минайської) в Ужгороді вже більше 2-х тижнів прорвало водоповід. Вже і у водоканал дзвонили, і в міліцію, а вода як текла так і тече.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp