Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За фактом контрабанди сигарет відкрили кримінальне провадження

17 лютого 2017 р., 10:20

Порушники відповідатимуть

Перед законом.

Напередодні за фактом незаконного придбання, зберігання та транспортування з метою збуту прихованих від митного контролю тютюнових виробів відкрито кримінальне провадження.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення, що кваліфікується за частиною 1 статті 204 Кримінального кодексу України, по матеріалах працівників відділу оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відділом нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Закарпатської області.

Нагадуємо, що йде мова про незаконне придбання з метою збуту, зберігання та транспортування з метою збуту прихованих від митного 21 080 пачок тютюнових виробів, вартістю 532 600 грн. Цигарки намагався перемістити через митний пост «Тиса» Закарпатської митниці ДФС в напрямку Угорщини громадянин України вантажним автомобілем марки «SCANIA» з напівпричепом марки «SAMRO».


ДФС у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp