Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині лунали постріли (ФОТО)

17 лютого 2017 р., 12:00

На навчанні

Військових.

Практичні навчання підрозділів територіальної оборони краю відбулись на військовому полігоні в селі Крива. Близько сорока учасників впродовж кількох годин відновлювали навики вогневої та саперної підготовки.


- Це плановий захід на території області, адже на випадок відкритої агресії у нас формуються підрозділи територіальної оборони. Їх призначення – охорона і оборона важливих державних та військових об’єктів, - розповів присутній на навчаннях військовий комісар області, полковник Богдан Череміський. – У рамках єдиного стрілецького дня, відповідно до програми підготовки цих підрозділів ми і проводимо заняття. Це і вивчення стрілецької зброї, і вогнева та саперна підготовка.

Як зазначив військовий комісар, така практика не нова, вона успішно діє у ряді європейських країн, зокрема у Швеції чи Польщі, де збройні сили більше як століття побудовані на поняттях військового обов'язку і територіальної оборони.


Участь у навчаннях з територіальної оборони взяли працівники лісового, водного господарства, державних установ та члени деяких громадських формувань району, які складають ядро місцевого загону територіальної оборони.


Відео: ТРК «Виноградів ТВ», хр. 6.20 хв.




Група по роботі з особовим складом та громадськістю Закарпатського ОВК

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp