Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники вшанували Героя (ФОТО)

17 лютого 2017 р., 16:28

Сьогодні

17 лютого 2017 року персонал Чопського прикордонного загону урочистим шикуванням та хвилиною мовчання вшановував пам'ять загиблого прикордонника В’ячеслава Анатолійовича Семенова, який героїчно загинув під час оборони легендарного блокпосту «Балу» поблизу Дебальцевого.

10 лютого 2015 року ворог, під прикриттям щільного вогню із мінометів та артилерії, здійснив чергову спробу захопити блокпост. Вісім днів старший лейтенант Семенов як справжній командир підтримував у підлеглих належний бойовий дух та впевненість у перемозі. 17 лютого 2015 року у бою з переважаючими силами ворогом офіцер отримав важке осколкове поранення, несумісне з життям. За особисті героїчні вчинки, мужність і самовідданість, виявлені під час охорони та оборони державного рубежу, старшому лейтенанту Семенову В’ячеславу Анатолійовичу посмертно присвоєно високе звання «Героя України».

Вічна пам’ять герою!




Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp