Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко в Мюнхені: Путін ненавидить Україну

17 лютого 2017 р., 20:57

Глава РФ не бачить місця для України на політичній карті Європи і хоче прикрасити її в російським триколором, заявив Порошенко.

Президент Петро Порошенко заявив, що глава російської держави Володимир Путін глибоко і щиро ненавидить Україну. Про це сказав на Мюнхенській безпековій конференції, передає 112 Україна."Путін ненавидить Україну глибоко і щиро. Він заперечує унікальність української держави і народу. Він публічно проголошує, що Україна - частина Росії. Він не бачить місця для України на політичній карті Європи і хоче прикрасити Україну в російські кольори", - заявив він.Порошенко також звинуватив російські війська в обстрілі житлового будинку на Донбасі."Тільки що я отримав інформацію, що 20 хв. тому російські війська потрапили в торговий центр, є безліч поранених. Чого вони шукають на українській землі? Чому вони стріляють з артилерії по моїм громадянам? Що вони намагаються нам довести?" - сказав президент.У той же час він зазначив, що було б помилкою вважати, що апетити Росії обмежені тільки Україною. За його словами, відмова Заходу від санкцій тільки розохотить Москву.Порошенко також підкреслив, що вирішення конфлікту на Донбасі без участі Києва неможливе."Будь-яка угода за нашою спиною буде анульована", - сказав він.Сьогодні в Мюнхені проходить конференція з безпеки, на якій учасники заходу спробують розробити стратегію для сьогоднішнього миру.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp