Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кличко обговорив з главою Азербайджану інвестиції в Київ

17 лютого 2017 р., 21:00

Кличко зазначив, що в Києві проживає велика азербайджанська діаспора, яка вносить значний вклад у розвиток столиці.

На Мюнхенській конференції мер Києва Віталій Кличко зустрівся з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим і обговорив з ним питання інвестування в Україну і спільні проекти."Ми вдячні друзям, які в складний для України час вірять у нашу країну, вкладають гроші в Україну і допомагають їй розвиватися", - цитує мера прес-служба КМДА.

Кличко зазначив, що в Києві проживає велика азербайджанська діаспора, яка вносить значний вклад у розвиток столиці.За приклад успішного бізнесу в Україні, який інвестує в Україну і співпрацює в проектах зі столичною владою, Віталій Кличко навів компанію "Сокар".Президент Азербайджану так само зазначив, що "Сокар" планує в подальшому розширювати свою діяльність, збільшувати інвестиції та брати участь у різних проектах.Алієв також зазначив, що його країна планує для розвитку економічних відносин і стимуляції співробітництва бізнесу відкрити в Києві "Торговий дім Азербайджану"."Нам дуже цікавий і досвід розвитку інфраструктури в Баку. За останні роки Баку в цьому напрямку досягло значних успіхів. І в цьому контексті ми зацікавлені в інвестиціях і співробітництві з азербайджанським бізнесом, який має хороший досвід у розвитку інфраструктури", - зазначив Віталій Кличко.У Німеччині Кличко сьогодні візьме участь у відкритті Мюнхенської безпекової конференції, а також матиме кілька двосторонніх зустрічей.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp