Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Луганщині постраждали 17 українських військових

18 червня 2014 р., 15:53

Це сталося в нічному бою

У бою біля Рубіжного Луганської області сьогодні вночі поранено 17 військовослужбовців з Житомирської області.У бою поранено 17 військовослужбовців - ОДА / прес-служба МіноборониПро це кореспонденту УНІАН у телефонній розмові сьогодні повідомила керівник сектору інформаційно-аналітичної роботи апарату Житомирської облдержадміністрації Марина Кузьменко.

За її словами, «сьогодні з обласного військового комісаріату нам надійшло повідомлення про те, що вночі біля Рубіжного на Луганщині постраждали 17 вояків з Житомирщини, точнішу інформацію повідомимо пізніше».

Кузьменко також розповіла, що на завтра заплановане поховання десантника Олександра Голяченка, який помер 16 червня у шпиталі від бойових травм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖНа Луганщині вночі внаслідок нападу терористів поранено 16 силовиків«19 червня, у четвер, десантника поховають у селі Славів Черняхівського району Житомирської області »,- зазначила Кузьменко.

Як повідомляв УНІАН, 16 червня помер ще один військовослужбовець 95-ї аеромобільної бригади, який отримав тяжке поранення в ході АТО під Слов’янськом на сході України.

"Це вже 14-й герой, якого втратила Житомирщина", - повідомили в ОДА.

УНІАН


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp