Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від закарпатця силою відібрали сумку з грошима та телефоном

20 лютого 2017 р., 14:32

На вулиці серед білого дня

У суботу, 18 лютого, ввечері до поліції з заявою звернувся мешканець села Копашнево та повідомив, що минулої ночі в Хусті на вулиці Карпатської Січі малознайомий йому чоловік силою відібрав у нього сумку з особистими речами, телефоном, банківською карткою та грошима. 

Оперативники Хустського відділу поліції встановили, що в райцентрі вночі відпочивало четверо людей, між ними виникла суперечка політичного характеру. В результаті цього 22-річний мешканець села Велятино вдарив 21-річного мешканця села Копашнево. Після цього нападник силою відібрав в жертви сумку, в якій знаходилися 61 пробний флакон парфумів, 1500 гривень, банківська картка та мобільний телефон.

Свідків опитано. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, тобто грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp