Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді порушать тему аутизму

22 лютого 2017 р., 14:41

Про те, що важливе

Запрошуємо вас завтра на дуже важливу прес-конференцію. Йдеться про семінар-тренінг Консула “Аутизм-Європа” Інни Сергієнко для батьків дітей з аутистичним спектром розладу, фахівців, які працюють з такими дітками та всіх охочих.
Цей захід є надзвичайно важливим для озвученої аудиторії. Уже сьогодні на нього зареєструвалося понад 170 осіб. Під час семінару присутні зможуть дізнатися про нові практики та підходи в постановці діагнозу і організації процесу навчання особливих діток. Також фахівці обговорять різного роду послуги, які повинні бути доступними дітям з аутизмом в нашому регіоні. До речі, Інна Сергієнко – не лише фахівець, але й мама дитини з аутизмом.

Окремо буде висвітлено питання реалізації обласної цільової програми «Психолого-педагогічний та медико-соціальний супровід дітей та дорослих із розладами аутистичного спектру на 2016–2020 роки». Програму прийняли депутати обласної ради у березні 2016 року. Наразі йдеться про відкриття в Ужгороді сучасного центру з відповідним приміщенням, корекційно-абілітаційним обладнанням та доступом дітей до корекції відповідно до розробленої для кожної дитини з аутистичним спектром розладу індивідуальної програми реабілітації.
Прес-конференція для ЗМІ відбудеться на початку заходу о 10:00.
Місце проведення: Ужгород, вул.Гойди, 4 (актова зала Карпатського університету ім.А.Волошина). На території внутрішнього дворику.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp