Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У «Паланку» відкрили виставку військового художника, який малює перемогу (ФОТО)

22 лютого 2017 р., 16:00

У Мукачівському історичному музеї молодий талановитий художник, учасник АТО Ігор Калинчук презентував власні мистецькі полотна, які об’єднав назвою «Дивовижна сила живопису».

Художник служить у військово-морських силах України, весь свій вільний час віддає живопису і власну відпустку вирішив теж присвятити мистецтву. У відкритті виставки взяли участь Степан Варга, заступник директора Мукачівського історичного музею, Ольга Томащук, завідувачка фондами музею, Тетяна Туряниця, головний спеціаліст відділу культури та військові побратими – військовослужбовці 128 окремої гірсько-піхотної бригади.

{g}

Виставка експонуватиметься у картинній галереї замку два тижні, протягом цього часу відвідувачі зможуть не тільки насолодитися чудовими мистецькими роботами, виконаними у техніці акварельного живопису, але й поспілкуватися безпосередньо з художником. На картинах представлені чудові краєвиди Карпат, неповторні пейзажі моря, старовинні будівлі і вулички, наповнені затишком і загадковістю, та полотна, на яких зупинилася мить війни, крізь яку пройшов сам художник.

Ігор зізнається, що зараз більше малює на військову тематику. Свою персональну виставку «Дивовижна сила живопису», художник назвав зовсім не випадково, адже, за його ж словами, мистецтво скрашує сірі будні там на фронті, допомагає жити, надає сили і віру в перемогу.


Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp