Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спеціалісти Держаудитслужби області попередили порушення у сфері закупівель на суму більше 4 мільйонів гривень

23 лютого 2017 р., 11:46

Цього року

Протягом січня-лютого п.р. фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області розглянули 8 звернень з питань можливих порушень у сфері публічних закупівель. За результатами проведеного аналізу інформації та документів, розміщених в електронній системі закупівель на веб- порталі Уповноваженого органу – ProZorro, виявлено недотримання замовниками порядку проведення процедур публічних закупівель на очікувану вартість 5,44 млн. грн.

Задля попередження порушень у сфері закупівель, аудитори направили рекомендації про усунення виявлених недоліків, за результатами яких замовники відмінили дві процедури закупівель на очікувану вартість – 4,14 мільйона гривень.

Нагадаємо, в Управлінні Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області зворотній зв’язок з громадськістю забезпечується за допомогою "телефона довіри" (0312) 61-76-90.
Дзвінки приймаються у будні 9-ї до до 18 години (у п’ятницю з 9.00 до 16.45).

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp