Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

США закликали Росію та сепаратистів негайно припинити обстріли на Донбасі

26 лютого 2017 р., 20:20

Про це йдеться в повідомлені опублікованому на сайті Держдепартаменту США

"Сполучені Штати уважно стежать за зростанням насильства на сході України останніми тижнями і небажанням змішаних російсько-сепаратистських сил дотримуватися домовленостей про припинення вогню, передбаченими Мінськими угодами", - йдеться в повідомленні.

Крім того, США також засуджують напад російсько-терористичних військ на спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ і захоплення ними безпілотного літального апарату місії.

"Необхідно, щоб ці сили припинили атаки на цивільну інфраструктуру, включно з Донецькою фільтрувальною станцію водопостачання. США вкотре закликають Росію і бойовиків, яких вона підтримує, негайно припинити вогонь, вивести всі важкі озброєння та надати повний і безперешкодний доступ спостерігачів місії ОБСЄ", - підкреслили в Держдепі.

Нагадаємо, що у п’ятницю ОБСЄ повідомила, що сепаратисти захопили її безпілотник, який спостерігачі хотіли запустити, щоб дізнатися ситуацію на Донецькій фільтрувальнії станції, яка, за повідомленнями, потрапила під обстріл.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp