Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Військовий з Ужгорода перебуває у полоні терористів! (ФОТО, ВІДЕО 18+)

19 червня 2014 р., 15:11

У полон до терористів потрапив ще один наш земляк, житель Ужгорода. Ймовірно, це Микола Копчанський.

Сепаратистам вдалося влаштувати засідку і розгромити бійців спецбатальйону «Айдар», які прибули на підкріплення силам нацгвардії, що готувалися до штурму Луганська. На кадрах відеозапису видно, що угруповання українських силовиків опинилася у вкрай скрутному становищі і піддалася масованому обстрілу з боку сил ополчення.

На 5 хвилині 46 секунді боєць відповідає сепаратисту, що приїхав з Ужгороду.

Відео із сайту LifeNews



«Вчора, 17 червня 2014 року, керівництвом батальйону територіальної оборони „Айдар“, особовий склад якого залучений до виконання завдань в рамках антитерористичної операції, самовільно, без узгодження і координації своїх дій з керівництвом АТО, було прийнято рішення щодо самостійного штурму терористичних угруповань, які дислокуються в місті Луганськ», — наголошується у повідомленні Міністерства оборони України.

За даними Міністерства в ході бою біля Луганська загинуло 4 бійці батальйону “Айдар” та знищено 30 терористів.


наташа 19.06.2014 18:58 IP: 215.228.55.37
Мами, сестри ж1нки солдат1в !!!!!!! Роб1ть все, щоб ваш1 р1дн1 залишалитсь вдома!!!!! В той час, коли наш1 земляки воюють, гинуть - наш1 депутати, причому на вс1х р1внях, продовжують валяти дурня , красти , роблячи вид, що працюють!!!! А про военних взагал1 нема що казати!!!! Вс1х гнати в шию!!!! Нав1ть на гор1 умудряються заробити!!!! Нехай сво1х син1в в1дправлять в гаряч1 точки з "голими руками", а може хоч один депутат в1дправив свого сина????? Ж1нки! збирайте людей!!! Вас п1дтримають!!!!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp