Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді буде судовий форум

3 березня 2017 р., 09:41

У понеділок

Асоціація правників України спільно з Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України та проектом Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» запрошують Вас взяти участь у Закарпатському судовому форумі «Нові повноваження органів судової влади України в контексті судової реформи», який відбудеться 6 березня 2017 року.

Форум має на меті обговорити нові повноваження органів судової влади України, їхню відповідність стандартам Ради Європи, взаємодію судових інституцій між собою та з іншими органами державної влади й громадянським суспільством.

Важливим завданням заходу є обговорення способів підвищення авторитету судової гілки влади в Україні та обмін думками щодо способів забезпечення ефективної взаємодії судових інституцій між собою. У тісній співпраці з членами Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, членами Ради суддів України та експертами проекту Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» планується обговорити, зокрема, тематику забезпечення гарантій незалежності суддів, функціонального імунітету судді, ролі громадськості в забезпеченні незалежності суддів та інше.

Місце проведення: м. Ужгород, вул. Верховинська, 38, конференц-зала готелю «Прага».






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp