Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лікарі розповіли про стан постраждалих гірників

3 березня 2017 р., 11:50

У лікарнях залишається 21 гірник.

До Львівського опікового центру доставили 19 шахтарів, які постраждали внаслідок аварії на шахті Степова в Львівській області. Їх перевезли протягом ночі з Червоноградської міської лікарні, повідомляє 5 канал.

У постраждалих - до 35% опіків тіла, обпалені дихальні шляхи, обличчя і руки. До транспортуванні постраждалих задіяли 15 карет швидкої та 40 лікарів медицини катастроф.

Також постраждалих гірників відвідав прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Він поспілкувався з постраждалими в надзвичайній ситуації, а також лікарями про стан госпіталізованих.

Він зазначив, що готовий сприяти в транспортуванні постраждалих до Києва в разі потреби.

"Сталася жахлива трагедія. Я сьогодні тут для того, щоб висловити свої особисті співчуття сім'ям загиблих і прийняти оперативно, саме тут на місці, всі рішення, які необхідні, щоб подбати про сім'ї загиблих. Головне, не тільки розібратися в тому, що сталося, а зробити правильні висновки", - наголосив Гройсман.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp