Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець мовчав 5 місяців про те, що його обікрали

3 березня 2017 р., 12:02

Злочин розкрили.

За кілька годин співробітники кримінальної поліції Мукачева знайшли осіб, які підозрюються у грабежі. Також поліція знайшла мобільний телефон, який грабіжники відібрали у мукачівця

Вчора, 1 березня, до поліції Мукачева звернувся місцевий мешканець. Заявник повідомив, що ще у вересні минулого року двоє невідомих осіб, застосувавши фізичну силу, відібрали в нього гаманець та мобільний телефон. Суму збитку оцінено в 5200 гривень. Поважних причин, чому він не заявляв про злочин 5 місяців, потерпілий назвати не зміг.

Отримавши повідомлення про грабіж та прикмети нападників, співробітники кримінальної поліції встановили та затримали осіб, які підозрюються у злочині. Ними виявилися двоє мукачівців віком 23 та 29 років, обидва вже мають судимості. Підозрювані розповіли, що мобільний телефон вони здали до ломбарду за півціни. Всю виручку чоловіки поділили порівно. Правоохоронці вилучили мобільний телефон. Після проведення всіх необхідних слідчих дій його буде повернуто власникові.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 186 Кримінального кодексу Украіни, тобто грабіж. Слідство триває.






Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp