Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Делегація Кортостеня переймала управлінський досвід Мукачева (ФОТО, ВІДЕО)

3 березня 2017 р., 19:00

Управлінський досвід Мукачева переймають міста України.

Сьогодні місто відвідала делегація з Коростеня, що на Житомирщині. В складі делегації – заступник міського голови Леонід Якубовський, депутати міськради, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств. Вони зустрічалися з міським головою Андрієм Балогою, його заступниками, керівниками відділів міськвиконкому.

Леонід Якубовський зазначив, що влада Коростеня планує запроваджувати нові підходи до управлінської сфери у всіх галузях, тому вважають, що досвід Мукачева в цьому плані їм стане в нагоді.

Андрій Балога поділився ідеями розвитку міста.

Представники міської влади зазначили – бюджет Мукачева цьогоріч становить більше мільярда.

За рівнем доходів на одну особу населення – місто займає передові позиції. Наразі в Мукачеві триває земельний аудит, обліковують земельні ділянки, і що головне – зростає надходження податків з облікованої землі.

Місто запровадило систему електронного документообігу в управлінській сфері. Система успішно працює в структурних підрозділах міськвиконкому. Системою охоплені процеси реєстрації, відпрацювання та контролю вхідних, вихідних, нормативних документів і звернень громадян. Формується й реєстр територіальної громади. Це спрощує надання адмінпослуг населенню.

Зміни стосуються й соціальної, освітньої, медичних галузей. Місто вже другий рік поспіль реалізує унікальну програму підтримки важкохворих містян. Минулоріч на лікування важких недуг ( пересадка органів, ендопротезування, онокологічні захворювання) було виділено 11 млн. гривень. За два місяці цього року 64 важкохворих мукачівців вже отримали понад 2 млн. на проведення операцій.

Серед пріоритетів – відкриття нового Центру надання адмінпослуг. Мукачівці зможуть отримати адмінпослуги в одній будівлі. Тут вони зможуть оформити права водія, закордонного та внутрішнього паспортів, реєструвати шлюб, оформити документи на житло та землю.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp