Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Що хочуть від Москаля та Рівіса виноградівські депутати?

4 березня 2017 р., 18:20

Написали звернення.

Голові Закарпатської обласної державної адміністрації

Москалю Г.Г.

Голові Закарпатської обласної ради Рівісу М.М.

Начальнику Служби автомобільних доріг в Закарпатській області

Поповичу М.М.

З В Е Р Н Е Н Н Я

Ми, депутати Виноградівської міської ради, вкрай стурбовані ситуацією, яка склалась в результаті прийнятого у 2016 році Службою автомобільних доріг в Закарпатській області рішення про направлення руху великовагових вантажних автомашин через місто Виноградів до кордону з Угорщиною та Румунією. Для забезпечення нормального проїзду по дорогах: Берегово-Виноградово-В.Копаня (М-23), Іршава-Виноградово (Т-07-19), Виноградово – Теково – Дяково (О-07-35), які є на балансі Служби автомобільних доріг, міською радою у 2015-2016 роках профінансовано роботи по їх поточному ремонту. Проте, враховуючи, що дані дороги капітально не ремонтувались більше 40 років на даний момент ситуація з проїздом є надто складною. Крім того, проїзд великовагових автомобілів через міські комунальні дороги, крім руйнувань, створює серйозну загрозу по пошкодженню магістральних інженерних мереж (газопроводів, водогонів), які прокладені по узбіччях доріг і не розраховані на такі навантаження.

Серйозні невдоволення та нарікання звучать від мешканців міста, власників індивідуальних житлових будинків, збудованих у 50-х – 60-х роках минулого сторіччя щодо пошкоджень їхніх осель в результаті вібрації при проїзді великовагових автомобілів через глибокі вибоїни. Громадяни міста вимагають від міської ради прийняття рішень щодо обмеження проїзду великовагових автомобілів через комунальні дороги міста.

Виходячи з вищенаведеного, звертаємось до Вас про вжиття невідкладних заходів щодо проведення ремонтних робіт на дорогах міста, які є на балансі Служби автомобільних доріг в Закарпатській області, зняти обмеження на проїзд великовагових автомобілів через Берегівський район та передбачити в обласному бюджеті кошти на ремонт міських комунальних доріг міста Виноградів.

Зволікання з вирішенням піднятих у зверненні проблем може призвести до подальшого загострення ситуації та вимоги мешканців міста щодо прийняття рішення міською радою по обмеженню проїзду великовагових автомобілів по комунальних дорогах міста.

Депутати Виноградівської міської ради

7-го скликання



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp