Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячів очима митців Закарпаття (ФОТО)

19 червня 2014 р., 20:04

Художники шукали натхення на вулицях закарпатського містечка.

17 червня, в рамках мистецького пленеру, який триватиме на Тячівщині близько тижня, майстри пензля з різних куточків Закарпаття весь день втілювали у своїх полотнах найкрасивіші місцини Тячева. Кожен вишукав для себе щось особливе: одні зобразили виняткову архітектуру міста, іншим до душі - заміські пейзажі.

У цілому захід об’єднав 8 художників-ентузіастів, зокрема з міст Іршави, Ужгорода, Хуста, селища Буштина, інших. Протягом цього часу учасники також відвідають інші населені пункти району та відтворять у свої роботах власне бачення мальовничої природи, архітектурних пам’яток та інших «родзинок» краю.

{g}

Відбувся пленер за підтримки тячівського мецената, депутата Закарпатської обласної ради Олега Палінкаша. По його завершенню живописні роботи художників будуть представлені на огляд всіх цінителів мистецтва у форматі виставки-продажу.

Серед митців, що беруть участь у пленері – відоме подружжя живописців з Ужгорода - Петро та Габріела Шолтеси.

Як розповів художник, тема міста – серед його улюблених. Зокрема у митця є серія картин про рідне місто Ужгород. До того ж, під час виставки своїх робіт у Тячеві, яка відбулась минулого місяця, митець наголосив, що неймовірна краса цього містечка та привітність мешканців надихає на творчість. То ж у день пленеру, повний натхнення та позитивної енергетики, Петро Людвікович змалював храм Успіння Пресвятої Богородиці на вулиці Кошута.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp